RENOVERING RENGØRING INDUSTRIGULVE MED DUALTREAT®

UNIK GULVRENOVERING + VEDLIGEHOLDELSE

Ingen overflader er mere udsatte end industrigulve. De eksisterer i flere udgaver, såsom glittede overflader, polerede, epoxy malede og mange flere. Vedligeholdelsen og rengøringen af disse overflader kan, afhængigt af den påtænkte anvendelse, udgøre et bekosteligt problem. DUALTREAT® er et komplet vedligeholdelsessystem til følgende områder:

LØSNING 1 – DYB RENGØRING

DeepEX®PowerBrush kraftfulde børste, fjerner genstridige pletter fra næsten alle typer af industrigulve. ALLROUND versionen er blød, og anbefales til rengøring af epoxygulve. Når rengjort, vil det skinne som ny og være fri for pletter. Det er meget vigtigt at beskytte nyligt rengjorte mineralske overflader. Vi anbefaler vores fremragende DUALTREAT® PAVING IMPREGNATOR. Den er meget indbringende, og du vil få den maksimale værdi for dine kunders penge. Du vil finde vores detaljerede rengørings instruktioner i vores rengørings vejledning.

LØSNING 2 – STØVBINDING + BETONFORSEGLING

Hvis en støvbinding og forsegling er nødvendig, vil DUALTREAT® DeepCleaningPad fjerne, med en enkelt behandling, mikroporøsiteten og pletter fra overfladen. Efterfølgende er gulvet støvtæt og forseglet til at drastisk reducere optagelsen af vand, olie, fedt og snavs. Renoveringen af et betongulv med DUALTREAT® skaber en rengøringsvenlig overflade. Desuden er æstetikken i høj grad forbedret. For mere information om vores støvbinder og forsegler, se vores brochure eller kontakt os i dag.

RENGØR, BESKYT, NYD!

deepEX® DiamondPad
TIL DEN DAGLIGE RENGØRING

Efter den dybe rengøring, støvbinding og forsegling af overfladen, er daglig rengøring med DEEPEX® DIAMANTPAD et meget enkelt arbejde. Du kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne for dit industrigulv og holde det i en perfekt stand i mange år frem.

DUALTREAT® renoverings- vedligeholdelsesprogram til epoxy gulve og polerede betongulve, for at nævne et par stykker, vil rengøre din overflade helt op i overfladens porer. DUALTREAT® systemet er især anbefalet til følgende grupper af virksomheder:

EGENSKABER + FORDELE

+ Anbefales til epoxygulve
+ Skaber en skinnende overflade
+ Fjerner effektivt vanskelige pletter
+ Oprettet en rengøringsvenlig overflade
+ Øger slidstyrken på betongulve
+ Minimerer olie og fedtpletter
+ Forlænger gulvets levetid

BROCHURER

Rengøring + vedligeholdelse
brochure til vores salgspartnere.
 

Imprægnering til industrigulve.

dt_label_pi

 

Glittemaskine

m1

Poleringmaskine

m2

Gulvvasker
m3

20151003_091955-kopie

RENOVERING + GRUNDIG RENGØRING

Meget snavsede betongulve kræver mere intens rengøring. DUALTREAT® DeepCleaningPad eliminerer meget vanskelige og dybe pletter. Det fås i korn 100, 220 og 400 og i flere størrelser. De er kompatible til glittemaskiner, gulvbuffere og gulvskubbere. Under sin renseproces, vil DUALTREAT® DeepCleaningPad eliminere mikroporøsiteten ved at slibe det øverste lag af betonen. Det er her pletterne normalt sætter sig fast, så derfor vil de forsvinde. Efter rengøringen, anbefaler vi støvbinding og forsegler på overfladen med det passende DUALTREAT® system.

VEDLIGEHOLDELSE + RENGØRING MED DEEPEX

Den kraftfulde deepEX® PowerBrush børste er sammensat af industrielle diamantbørstehår. Den fås i forskellige størrelser og 4 forskellige korn. Monter din deepEX® PowerBrush på en glittemaskine, gulvbuffer eller gulvskrubber, og vil fjerne vanskelige pletter meget nemt. Rengør garager, fortove eller lagre med deepEX® PowerBrush. Og det bedste: kun vand BEHØVES!!

Mineralske overflader der rengøres med deepEX® PowerBrush skal beskyttes med DUALTREAT® PAVING IMPREGNATOR eller med et egnet DUALTREAT® system. Uanset om overfladen er beton, terrakotta, en flisebelægning, sten, vil vores imprægnering give en holdbar beskyttelse.

dt-r22-newaaawDAGLIG RENGØRING

deepEx® DiamondPad er pads til daglig rengøring. De har en overflade, der er imprægneret med industrielle diamanter og fås i størrelser fra 13-24 tommer. De kan monteres på glittemaskiner, gulvbuffere og gulvskrubbere. På grund af sine mange forskellige korn, bidrager deepEx® DiamondPad væsentligt til et rent og æstetisk gulv. På grund af egenskaberne af mekanisk rensning, kan snavs let fjernes og overfladens glans er let at vedligeholde. Desuden er DUALTREAT® rengøringsprogram i stand til at genvinde den tabte glans af et gulv. deepEX® DiamondPad anbefales især til Epoxy gulve.

De bedste resultater opnås med en pH-neutral sæbe eller lignende rengøringsmidler.

For polerede betongulve anbefaler vi årlig behandling med DUALTREAT® REFRESH. Overfladen vil bevare sit udseende som den første dag. Desuden vil den forseglende beskyttelse i områder med høj trafik af mennesker og køretøjer være fuldt genoprettet.

For mere information, download vores rengøring brochurer eller kontakt os.