Slibeværktøjer

Med vores produktprogram inden for slibning og polering, er det muligt at slibe en lang række gulvtyper som beton, natursten, terrazzo, osv. Slibeværktøjer fra SUPERABRASIVE® er alsidige og kompatible til mange gængse maskiner fra andre producenter.

DUALTREAT® slibning værktøjer er specielt designet til udarbejdelse af betongulve før behandling med et DUALTREAT® system. Vi fokuserer ikke på en bestemt arbejdsproces eller type overflade. Med DUALTREAT®, kan du tilbyde dine kunder en komplet løsning, uanset om renovering af en industriel gulv er nødvendig, eller hvis du har brug for at fjerne pletter. Med en DUALTREAT® støvbinder behandling, du er i stand til at tilbyde dine kunder langsigtede løsninger med en høj grad af kvalitet, ydeevne og æstetik.

BROCHURE

Slibeværktøjerbrochure til vores salgspartnere.

dk-dualtreat-grinding-polishing-catalogue

MODELLER

PCD slibeværktøjer for Epoxy fjernelse

DUALTREAT® PCD segmenter anvendes ofte til det forberedende arbejde til at fjerne gamle gulvbelægninger såsom epoxy eller lim rester. De er fremragende til beton, natursten og kunstige sten. Anbefales kun til våd slibning processer.

schwhb-300x200schwmhb-300x200Slibning værktøjer til bløde og hårde betongulve

DUALTREAT® DeepGrind er specielt designet til bløde, halvhård, hårde og ekstremt hårde betongulve. De er ideelle til at fjerne ridser forårsaget af PCD segmenter efter fjernelse af Epoxy belægninger.

Tilgængelig i korn

• 6, 14, 30, 50, 70 120

Hybrid slibeskiver til fjernelse af dybe pletter

DUALTREAT® Hybrid slibeskiver med velcro er designet til våde og tørre slibning processer, selv til brug på tunge maskiner. De er det ideelle værktøj til fjernelse af dybe pletter.

Tilgængelig i korn

• 50, 100

sastm-300x200-300x200-300x200

Metal slibeskiver til at fjerne ridser

DUALTREAT® MetalBond slibeskiver nemt fjerne ridser på beton, sten, terrazzo og støbte gulve. De kan anvendes i våde og tørre slibning processer. Ideel til bløde betongulve.

Tilgængelig i korn

• 30, 70, 120